Učiteljica u centru seks skandala: ‘Neko sa ovakvom prošlošću ne može da radi u našoj školi’

Seksi devojka
Pixabay.com

Nakon što je otkriven kompromitujući snimak seksa, Georgijana D. (27) je bila primorana da otkaz na mesto učiteljice u rumunskom selu Prisačani.

 

Na sporni video snimak je slučajno naleteo jedan od njenih učenika čije ime nije otkriveno. On je snimak i fotografije koje prikazuju učiteljicu kako uprašnjava seks sa nepoznatim muškarcem prvo podelio sa svojim drugarima, a nije trebalo mnogo vremena da sporni snimci stignu do Georgijaninih nadređenih. Ona ja istog trenutka kada se saznalo za snimak dala otkaz.

– U šoku smo. Uopšte nije važno kada je video nastao. Neko sa ovakvom prošlošću ne može da radi u našoj školi – poručila je direktorka škole u kojoj je radila Georgijana.

– Molila me za posao. Doslovno me preklinjala da joj nađem posao. Završila je geografski fakultet i ja sam joj odlučila da joj pružim priliku. Ovako nešto nisam očekivala – dodala je direktorka. Georgijana će morati da se suoči sa doživotnom zabranom rada u školama.

– Ova je žena bila uključena u aktivnosti koje jednostavno nisu primerene za nekog ko radi s decom. Iako se radi o njenom privatnom životu ipak je u pitanju neko ko deci treba da bude uzor – rekla je inspektorka Magda Andresku iz Ministarstva prosvete i dodala kako će tražiti da joj se onemogući da ikada više radi s decom.