Vozač minibusa i troje učenika srednje elektrotehničke škole u Gračanici, teže i lakše je povređeno jutros, kada je na njih naleteo beli policijski džip, u ulici Miloša Obilića u Gračanici, nedaleko od kružnog toka, javlja GračanicaOnline.

Od siline udarca povređen je vozač minibusa V.N. koji je zadobio povredu desne noge, dok su jednoj učenici polomljena tri zuba, učenik Đ.M. je zadobio ogrebotine lica u predelu čela, dok je njegov drug A.M. prošao sa povredom vrata. Svi povređeni su van životne opasnosti i medicinski su zbrinuti.

Saobraćajna policija u ovom trenutku obavlja uviđaj i reguliše saobraćaj kod mesta nezgode.

– Služba hitne pomoći izašla je na teren i konstatovala kontuzione povrede kod svih učesnika u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila rano jutros na putu Priština – Gnjilane u Gračanici – ovo je za portal GračanicaOnlajn potrvrdila načelnica Hitne pomoći u Lapljem Selu Marina Marković Madić.

– U saobraćajnoj nezgodi su povređena i dva policajca koja su upravljala policijskim vozilom i oni su transportovani do Kliničkog centra u Prištini – rekla je Marković Madić.

Ona je potvrdila da je lakše i teže povrede zadobilo svih devetoro učenika iz školskog minibusa, kao i vozač.loading...