UHAPŠEN GRADONAČELNIK BUDVE: Pojavili se JEZIVI SNIMCI privođenja, policija koristila hemijska sredstva i batine (VIDEO)

Gradonačelnik Budve Marko Carević i predsednik Skupštine opštine (SO) Budva Krsto Radović uhapšeni su jutros ispred zgrade Opštine.

Printscreen Novosti

Uhapšen je i sekretar za investicije Mladen Mikijelj, kao i sin i brat Marka Carevića. Policija je upotrebila hemijska sredstva, a polomljena su stakla na zgradi Opštine.

Opštinski funkcioneri i građani okupili su se rano jutros u prostorijama Opštine Budva, nakon što je desetak kombija punih policije došlo u Budvu. Njih su tada ispred ulaza u Opštinu dočekali Carević i Radović.

Policija je opkolila zgradu Opštine nakon što je sinoć odustala od asistencije Upravnoj inspekciji za nasilnu smene vlasti u Budvi.

Upravna inspekcija sinoć je došla je u prostorije Opštine Budva, zajedno sa Vladimirom Bulatovićem i Snežanom Kuč, u nameri da ih uvede kao nove funkcionere, ali opštinska vlast nije dozvolila pristup.

Marko Carević podneo je krivične prijave protiv tri inspektora Upravne inspekcije, kao i protiv odbornice DPS Snežane Kuč i lider budvanskog odbora Crnogorske Vladimira Bulatovića zbog “zloupotrebe službenog položaja, stvaranja kriminalne organizacije za nasilno preotimanje vlasti i upad u službene prostorije“.loading...