UHAPŠEN MONSTRUM: Upoznali su se preko dejting aplikacije, živeli zajedno, a onda ju je dočekao prizor OD KOGA SE LEDI KRV U ŽILAMA

Osumnjičeni ubica i pedofil uhapšen je u petak u Rusiji nakon što su dve sestre od osam i 13 godina silovane i ubijene.

hapšenje
Pixabay.com

U Ribinsku je bila u toku masovna lov na Vitalija Molčanova (41), osuđenog seksualnog napadača i ubicu koji je majku devojčica upoznao preko dejting aplikacije.

Osumnjičeni je pronađen dok se skrivao u grmlju izvan grada u kojem je spavao. Nakon što su mu stavljene lisice u dugoj travi, policiji je dao jezivu izjavu: “Otprilike u 20 sati otvorio sam još jednu bocu i dovršio je oko 22 sata. I … tako reći … ubio ih“.

Razvedena medicinska sestra Valentina Saprunova (40) živela je sa Molčanovim nekih mesec dana, kada se desio stravičan zločin. Kad se vratila sa posla zatekla je krvoproliće. Sestre Elena i Jana Saprunova, stare osam i 13 godina, “iseckane” su nožem, a telo mlađe devojčice je raskomadano, kažu organi reda u slučaju koji je šokirao Ruse.

Prema forenzičkim dokazima, obe devojčice su silovane. Ranije je policija objavila zastrašujući video snimak na kojem se vidi kako osumnjičeni izlazi iz svog doma u crveno-crnoj trenerci kada se “dao u bekstvo”.

Saprunova je policiji rekla da nije imala predstavu o ozbiljnosti dosijea svog ljubavnika kada su započeli vezu, prenosi “Dejli mejl”. Ona se nedavno preselila kod Molčanova, nakon što su se upoznali preko dejting aplikacije. Izveštaji kažu da ona nije bila upoznata sa njegovom prošlošću ubice i seksualnog napadača zbog čega je bio zatvoren skoro deceniju. Rekao joj je da je pogrešno osuđen, ali nije priznao ozbiljnost krivičnih dela, a bio je osuđen zbog ubistva i silovanja jednog deteta.