UHAPŠEN NAPADAČ KOJI JE UBADAO LJUDE U NIŠU: Na saslušanju otkrio RAZLOG sumanutog ponašanja

Uhapšen je V. J. (20), koji je 23. i 24. juna bez razloga povredio trojicu prolaznika.

hapšenje
Pixabay.com

Radi se o dvadesetogodišnjem V. J. koji je 23. i 24. juna bez razloga povredio četvoricu prolaznika. On je pronađen u selu u okolini Niša. Radi se o mladiću koji je policiji poznat zbog krivičnih dela u vezi sa narkoticima i napadom na policijskog službenika.

Prvi incident desio se 18. juna kada je na Bulevaru Nemanjića ranjen S. I. (22). Drugi napad dogodio se u Ulici Branka Krsmanovića kada je oštrim predmetom uboden tridesetogodišnji V. Đ. Samo dan kasnije, u Ulici Ljube Didića povređeni su devetnaestogodišnji S. M. i njegov drug A. K. (24).

Na svu sreću, niko od žrtava pomahnitalog mladića nije zadobio ozbiljnije povrede, ali je informacija o bezrazložnim ubadanjima nedužnih prolaznika koja se već nekoliko dana deli na društvenim mrežama, uznemirila Nišlije. Mada se po socijalnim mrežama navodilo da je desetak Nišlija postalo meta iracionalnih nasrtaja, Policijskoj upravi u Nišu prijavljena su samo četiri ovakva slučaja.

Identifikaciji napadača pomogao je snimak sa nadzornih kamera u Ulici Ljube Didića, a V. J. su prepoznali mladići koji su na tom mestu povređeni.

Prema prvim informacijama, on je priznao delo, a branio se da mu se nije svidelo što su se žrtve, kako je on smatrao, “širile” dok su prolazile ulicama.

Već nekoliko dana, društvene mreže su pune informacija o ovim događajima, a jedna od žrtava napada detaljno ga je opisala.