UHAPŠENE DVE OSOBE: Policija u Beogradu zaplenila više od 120 kilograma droge

Policija
BETA

Policija je u Beogradu, u saradnji s Višim javnim tužilaštvom danas uhapsila L.P. (23) i državljanina Crne Gore A.K. (26) kod kojih je zaplenila više od 120 kilograma narkotika i dva pištolja, saopštio je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.

 

Policija je drogu i oružje našla u stanu u Beogradu u kojem su osumnjičeni boravili bez prijave.

L.P. i A.K. su osumnjičeni za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga, kao i za nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, i njima je određeno zadržavanje do 48 časova, posle čega će biti privedeni nadležnom tužiocu. 

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović pohvalio je policajce koji su radili na tom slučaju, navodeći da je “MUP veoma posvećen sklanjanju droge sa naših ulica”.

Droga mora biti nešto što je potpuno zabranjeno u našoj zemlji, da se oseti da policija snažno radi kako bi pokazala da narko-dileri nisu velika pretnja našoj zemlji i da ih skloni iz svake ulice, da ne budu ispred škola i da svaki čovek u našoj zemlji bude oslobodjen straha od te pošasti, rekao je Stefanović.loading...