UHAPŠENI MALOLETNICI U NIŠU: Obijali samo OVE MODELE automobila

Specijalizovali se za krađe iz "zastavinih" vozila iz koijih su krali akumulatore, bušilice, šrafilice...

lopov
Freedigitalphotos.net/ Chanpipat.

Protiv trojice maloletnika iz Niša starih 15,16 i 17 godina policija će podneti krivičnu prijavu u saradanji sa Višim javnim tužilaštvom zbog sumnje su izvršili tri teške krađe, tri krađe i jednu tešku krađu u pokušaju.

Sumnja se da su oni u januaru ove godine, otuđili dva automobila, koja su bila zaključana i parkirana ispred zgrada, kao i da su u istom periodu iz tri neobezbeđena automobila ukrali akumulatore i alate.

Policija je pronašla automobile i dva akumulatora i vratila vlasnicima. Takođe, sumnja se da su oni početkom januara pokušali da otuđe još jedno putničko volilo, saopštila je policija.

Kako se saznaje, maloletnici su ukrali dva “juga”, a alat i opremu su takođe krali isključivo iz “zastavinih” vozila.

Oni su na području opštine Palilula ukrali dva “juga” tako što su obili brave, a potom prespojili kablove i tako startovali vozila. Potom su pokušali da ukradu još jedan “jugo” u Ulici Ljubomira Nikolića, ali nisu uspeli.

Maloletnici su se specijalizovali za krađe iz “zastavinih” vozila iz koijih su krali akumulatore, bušilice, šrafilice i sve što su našli od alata u njima. Vozila nisu bila zaključana, što im je olakšalo posao.