List Danas piše da je Marija Lukić dobila poruke putem Tvitera od izvesnog Slaviše Nikolića u kojima je on upozorava da predstavlja “pretnju po vlast” i da može da se desi “da oni odluče” da je “uklone kao Olivera”.

U porukama je navedeno i da je upozorava zbog dece, jer “decu niko ne sme da dira… a deca moraju da imaju majku”, zbog čega je nejasno, navodi list, da li poruka predstavlja pretnju, zastrašivanje ili upozorenje nekoga ko ima informacije iz krugova bliskih vlasti.

Marija Lukić kazala je za Danas da ne zna ko je Slaviša Nikolić i da je veoma uplašena.

– Poslala sam skrinšotove inspektorima, ali u ponedeljak moram to i zvanično da prijavim. Preplašena sam i ne znam više kome da se obratim, jer ja do sada nisam ni od jedne institucije dobila nikakav odgovor – rekla je ona.

List navodi da se u poslednjoj poruci na nalogu, Nikolić izvinio Mariji Lukić navodeći da radi mnogo naporan posao “6 puta 24 u sedmici” i da je uvideo da ima “psihičke posledice”.

Predsednika opštine Brus više žena je optužilo za seksualno uznemiravanje, a trenutno je suđenje u toku zbog seksualnog uznemiravanja Marije Lukić.

Od kada je proces počeo, Marija Lukić je postala meta pretnji, zastrašivanja i uvreda.

Iako je Jeličić ranije javno saopštio da podnosi ostavku, on je i dalje na toj funkciji i kako list navodi, u četvrtak u Brusu organizuje miting podrške samom sebi.loading...