UKRADENIM VOZILOM UDARIO ŠABANOV AUTO? Progovorio Turčin koji je izazvao tešku nesreću

Vozač "mazde" Alsin Levent koji je izazvao nesreću u kojoj su poginuli Šaban Šaulić i njegov prijatelj Mirsad Kerić, rekao je u svom advokatu u pritvoru da se ne seća nesreće i da je u šoku. Uz to, sumnja se da je automobil kojim je upravljao ukraden.

kolaž/facebook

U međuvremenu, Alsin Levent koji je, kako se sumnja, izazvao nesreću nalazi se u pritvoru koji mu je određen 48 sati posle nesreće.

U pritvoru ga je posetio advokat Jerit Šul, koji je rekao nemačkim medijima da je njegov klijent u šoku zbog svega što se dogodilo.

– Rekao mi je da ne može da veruje šta se dogodilo u nedelju i da se uopšte ne seća nesreće – kazao je Šul reporterima “Vestfalen Blata”.

On je još dodao da je njegov branjenik, nasuprot onom što se prvobitno mislilo, ima mesto prebivališta u Nemačkoj, zbog čega će predložiti da mu se ukine pritvor.

Advokat se još osvrnuo i na “sajber linč” koji navodno trpi njegova porodica, budući da se njihove fotografije navodno pojavljuju na raznim forumima i internet portalima. Kratko je prokomentarisao da će “preduzeti nešto sa tim” jer je porodica njegovog klijenta ugrožena.

Teška saobraćajna nesreća koja se u nedelju ujutru dogodila u Nemačkoj, kada se “mazda” zakucala u zadnji deo “seata” u kom je bio Šaulić sa prijateljima, šokirala je Srbiju. Umesto da sa nastupa stigne kući, Šaulić je preminuo neposredno nakon nesreće u bolničkoj postelji, a dan kasnije za njim je otišao i Mirsad Kerić.

Sa teškim povredama prošao je i treći putnik “seata”, Šabanov kum Slobodan Stojadinović dok je sa lakim povredama ramena hospitalizovan vozač “mazde” Alsin Levent (34).