ULICA O KOJOJ PRIČA CEO BEOGRAD: Svako ko primeti ovaj DETALJ usred Grocke CRKAVA OD SMEHA (FOTO)

Grocka
Printscreen Google maps

Grocka, rubna opština Beograda, na samoj granici sa Smederevom... Tu se živi uglavnom tiho i mirno, a poslednje što stanovnici ove varošice očekuju je da se nađu u centru pažnje javnosti na društvenim mrežama. Ipak, zbog jedne nesrećno postavljene oznake, upravo to se nedavno dogodilo.

 

Društvene mreže nedavno su preplavile fotografije jedne potpuno zbunjujuće table sa imenom ulice koja se na ćirilici zove “Hajduk Stankova”, a na latinici “Hajduk Veljkova”.

Uskoro je otkriveno da se nesrećna ulica nalazi u Grockoj a, iako je jasno bilo da je reč o zabuni nekog iz gradske službe, čitava priča izazvala je lavinu šaljivih komentara i mnogo smeha na društvenim mrežama.

Gročanima pak, čitava situacija nije bila nimalo zabavna.

– To je ulica u širem centru, prolazi pored pijace. Nove table su rađene još letos, pred Gročanske svečanosti i tu spornu tablu su odmah sutradan popravili ali eto, zbog toga smo postali poznati širom Srbije – kaže mladić kog smo zatekli u jednom kafiću u centru Grocke i pitali da nas uputi u pravcu “sporne” ulice.

Tabla je, kako smo lično proverili, zamenjena, pa se ulica kod gročanske pijace sada na oba pisma zove – Hajduk Stankova. Ali, ne svuda! 

Tragajući za “misterioznom ulicom”, naša ekipa je utvrdila da zabuna još uvek postoji jer… jedna tabla je opstala laughing

 

Foto: Dnevno.rs