“UMRO SAM OD KORONE U APRILU ALI SE TO KRILO”: Dr Nestorović se ponovo POJAVIO U MEDIJIMA, pa otkrio omiljene TEORIJE ZAVERE O SEBI

Dr Branimir Nestorović je gostujući na TV Prva rekao da se neko vreme nije pojavljivao u medijima jer zbog toga nije mogao da se posveti svom poslu.

Printscreen

Kako je rekao, nije imao ništa novo da kaže i zato nije osećao potrebu da se pojavljuje po svaku cenu u medijima.

Na pitanje zašto ga toliko dugo nije bilo u medijima, odgovara kratko i jasno.

“Nisam osećao potrebu da se više pojavljujem, to mi je sve dozlogrdilo. A i, pravo da vam kažem, nisam imao vremena za posao”, rekao je Nestorović.

Najavio je nove projekte.

“Pri kraju smo u pregovorima sa Rusima za otvaranje Centra za biorezonantnu terapiju, to je ozbiljan institut iz Monska, sad su pregovori tehničke prirode. Trebalo bi u septembru da odemo u Prag u njihovu ekspozituru, oni samo tamo imaju to, ovo će biti druga u Evropi i druga u svetu njihove ekspozitura”, najavio je Nestorović.

Rekao je da želi da napravi jedan centar za decu sa bilo kakvim hendikepom, dodao je da mu je neverovatno da naša deca idu u Dubrovnik zbog aparata uz pomoć kog prohodavaju. Kako kaže, taj aparat košta 150 hiljada evra… Kaže da mu je neverovatno da mi moramo tamo da šaljemo decu i da mi to možemo bolje da organizujemo.

Komentarisao je i teorije zavere o njegovom “nestanku”.

“Omiljena mi je teorija da sam umro, ali se to čuvalo u tajnosti. Druga teorija je da sam pobegao u Ameriku kod tašte. Ali je meni ovo da sam umro najinteresantnije jer sam sreo komšiju i on se obradovao da sam živ jer je pročitao na nekom portalu da sam umro”, rekao je Nestorović.

Nestorović je govorio i koronavirusu, lekovima koji su efikasni u borbi sa tim virusom, ali i o tome da li bi nekada u budućnosti mogao da počne da se bavi politikom, budući da ima povrenje građana.

“Ne bi to bilo dobro ni za mene, a ni za politiku”, rekao je Nestorović.

Kaže da nikada nije mogao da uzme mito, da nije čovek kompromisa, niti je spreman na odstupanja od sopstvenih stavova tako da smatra da bi bio loš političar.

OVOGA SE LEKARI NAJVIŠE PLAŠE: Uočene TRAJNE POSLEDICE KORONE od kojih je jedna NAJOPASNIJA