Gudčajld, koji je novac osvojio na međunarodnoj lutriji Euromilion, na konferenciji za medije rekao je da sada planira da kupi kuću sa bazenom i da putuje po svetu.

Međutim, čim je otkrio da je dobitnik, izjavio je da će sve “potrošiti na vino i žene”, prenosi Dejli star.

Gudčajld nije oženjen, ali misli da će ženama možda postati privlačniji zbog debelog novčanika. On iza sebe ima dva braka a njegone bivše supruge su različito doživele njegov dobitak. Prva Ketrin Berkli je srećna zbog njega dok sruga Suzana ne želi ni peni od njegovog dobitka.

Loto tiket je kupio u lokalnoj radnji na Ledburi Roudu u engleskom gradu Hirfordu. Iako je mislio da će sumu deliti sa više dobitnika, Gudčajld je zapravo jedan od 15 dobitnika ovako visokog iznosa u istoriji lutrije.

Kaže da nije mogao da veruje da je baš on izvučen, pa je nekoliko puta proveravao telefon nakon što mu je porukom stiglo obaveštenje.
– Video sam da je iznos 82 miliona evra… i onda sam shvatio da sam ga ja dobio! Onda sam pozvao roditelje da im kažem. Nisu mogli da veruju, zapravo mislim da još uvek nisu u potpunosti svesni – kaže Gudčajld.

Novopečeni milioner sanja da obiđe piramide i Veliki kanjon.

– Nisam od onih koji će reći da ih novac neće promeniti. Naravno da hoće! Više neću da radim. Planiram da kupim kuću sa bazenom i đakuzijem. Roditelji ne moraju više da brinu za mene – kaže on.loading...