“UPRAVO SAM PRETUČENA U AUTOBUSU 95”: Devojka objavila ŠOKANTAN SLUČAJ iz GSP-a, reagovala policija (FOTO)

Putnica sa linije 95 objavila je uznemirujuću fotografiju svoje krvave glave, navodeći da je pretukao putnik kada je pokušala da smiri incident koji je izbio u autobusu.

Autobus
Dnevno.rs/Petar Marković

Naime, kako ona tvrdi, na nju se okomio stariji čovek, jer ga je upozorila na njegovo neprimereno ponašanje.

– Pretučena sam upravo u autobusu 95 od strane starijeg gospodina. Udario me je pesnicom u oko i glavu i počeo da šutira. Razlog je što sam mu rekla da se ne ponaša nasilno prema devojci koju je grubo izvukao iz autobusa da bi ušao i drao se na vozača 95 što kasni 30 minuta – napisala je na Tviteru Mina Kus.

Kako je dodala i sama je udarila napadača u odbrani jer ju je, napisala je “udarao besumično”.

– Udarila sam i ja starijeg gospodina u odbrani jer me je udarao besomučno. I pošla sam za njim van autobusa i rekla policajcima sa Zelenog venca da ga zaustave jer hoću da ga prijavim. Sačekala sam policiju i hitnu pomoć. Voze me u Urgentni centar. Nasilnik je prijavljen – dodala je posle objavljivanja fotografije krvave glave.

BEOGRAD OVAKVU BRUKU NE PAMTI: Žene se tukle u taksiju, a reakcija posmatrača je NEVEROVATNA! (VIDEO 18+)

MUP: Priveden muškarac, devojka u Urgentnom

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu priveli su osamdesetdvogodišnjeg muškarca u Policijsku stanicu Stari Grad koji je, kako se sumnja, fizički napao jednu devojku prilikom ulaska u autobus gradskog prevoza.

Kako se sumnja, on je danas na Zelenom vencu oko 8.50 časova prilikom ulaska u autobus, nakon verbalnog sukoba, zadao nekoliko udaraca oštećenoj u predelu glave i tela.

Povređena devojka je zbrinuta u Urgentnom centru. O događaju je obavešteno Prvo osnovno javno tužilaštvo.

BEOGRAD OVAKVU BRUKU NE PAMTI: Žene se tukle u taksiju, a reakcija posmatrača je NEVEROVATNA! (VIDEO 18+)loading...