URNEBES NA TVITERU ZBOG MINISTRA: Jedni se smeju, drugi kažu – ovo je NAJTUŽNIJA FOTOGRAFIJA TOME MONE IKADA (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović opet je, ničim izazvan, ušao u situaciju koja izaziva podsmeh.

Printscreen N1

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obreo se u Cerovcu kod Kragujevca, gde je obilazio pogon kompanije Simens mobiliti. Predsednik se upoznao s procesom proizvodnje, porazgovarao s radnicima, pitao ih kakvi su uslovi rada u fabrici…

“Simens je sjajan, a imaćemo i druge fabrike u Srbiji koje će da proizvode tramvaje i vozove”, najavio je Vučić i dodao da su Nemci veoma zadovoljni radnom snagom u Šumadiji, te da nemačke kompanije zapošljavaju više od 70.000 ljudi u Srbiji.

U pratnji predsednika bio je i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović i upravo sa njim se dogodila jedna neobična scena koja je izazvala mnogo pažnje na Tviteru.

Naime, dok je Vučić sa svitom bio unutar jednog od tramvaja koji se u “srpskom” Simensu proizvodi za nemačko tržište, ministar Momirović ostao je nekako ispred, sam samcijat.

Kako je došlo do toga da se Momirović, iako jedan od najviših čelnika tokom jučerašnje posete Simensu, nađe van protokola kad je obilazak tramvaja u pitanju, nije poznato.

Ovaj prizor je izazvao mnogo pažnje na Tviteru i već je nazvan “najtužnijom fotografijom Tome Mone ikada”, a mnogi su primetili i čudan položaj nogu ministra. I tako su krenule šale…

NOVI LAPSUS MINISTRA? Toma Mona OBJAVIO TVIT, pa doživeo blam zbog kog mu se SMEJE CEO DOMAĆI INTERNET (FOTO)