USKORO KONFERENCIJA ZA MEDIJE: Evo šta je Stefan Cvetković rekao o svom nestanku!

Novinar Stefan Cvetković javio se danas agenciji Beta telefonom i rekao da je stigao kući, da nije povređen i da će u narednim danima održati konferenciju za novinare na kojoj će "do najsitnijih detalja" saopštiti javnosti šta se sve s njim dešavalo.

Printscreen

– Celokupnoj javnosti, međunarodnim i domaćim organizacijama, svima se zahvaljujem na svemu što su uradili za mene. Da nije bilo reakcije javnosti, ne bismo se danas čuli – rekao je Cvetković agenciji Beta.

Dodao je da i njemu i njegovoj porodici mnogo znači to što nisu bili ostavljeni sami.

– Javnost je poslednje što je brana apsolutnom ludilu. A od tog ludila treba da se plaše i oni koji ga prave. Ja ću do najsitnijh detalja da obavestim javnost, to je moja obaveza prema javnosti – kazao je Cvetković.

– Danas mi je omogućeno da se slobodno krećem – rekao je Cvetković i dodao da ga je policija zvanično obavestila da ima svojstvo oštećenog i da su ga zamolili da se u javnosti ne oglašava, kako ne bi ometao istragu.

– Sarađujem s policijom, svaki njihov zahtev sam ispoštovao i danas sam zamoljen ne budem javno prisutan. To ću neko vreme da ispoštujem – rekao je Cvetković.