UŽAS KOD SURDULICE: Izgladnela i pobesnela mačka mrtvom gazdi RASTRGLA TELO!

besna mačka
pixabay.com

Dragan Borisov (64) iz Klisure kod Vranja pronađen je mrtav u svojoj kući, a prizor koji su zatekli meštani bio je užasan jer je mačka sa kojom je živeo rastrgla njegovo telo! Prema priči očevidaca, izgladnela i pobesnela životinja kopala je nesrećnom Draganu po očima, nosu i grkljanu.

 

Istraga i obdukcija su utvrdili da je Borisov umro prirodnom smrću, a da je telo ležalo nekoliko dana.

Tragedija se dogodila u mahali Velkovi nedaleko od Klisure. Borisovo telo pronašao je Dragoljub Spasov iz Klisure koji je na molbu njegove sestre sa komšijom otišao da vidi šta se dešava sa njim jer da se danima nije javljao na telefon. Kada su otvorili vrata kuće imali su šta da vide, Dragan je mrtav ležao pored kreveta, a pored njega je bila mačka.

Nesrećni čovek prema priči komšija žalio se da ima zdravstvenih problema i da mu nije dobro. Meštani, kako Kurir prenosi, pričaju da u ambulantu u Klisuri doktor dolazi jednom nedeljno četvrtkom i da to nije dovoljno, jer se kako navode možda sve ovo ne bi desilo njihovom komšiji da imaju lekara svakodnevno u ambulanti.

Dragan je inače imao kuću u Kaluđerici kod Beograda koju je prodao i doselio se u mahalu Velkovi prošle jeseni i nastavio da živi u kući svojih roditelja.