UŽAS U MOKROM LUGU: Mladići OTELI DEČAKA ispred škole, pa ga TUKLI I MUČILI

policija
Pixabay.com

Četiri mladića sumnjiče se da su pre nekoliko dana oteli D. N. (14) ispred škole u koju on ide, ubacili su ga u automobil ''alfa romeo'' i odvezli do Malog Mokrog Luga gde su ga tukli i mučili.

 

On je uspeo da pobegne, a slučaj je prijavio policiji. Otmičari su uhapšeni. Motiv otmice su neraščišćeni odnosi koji se odnose na trgovinu narkoticima.

Zbog sumnje da su oteli maloletnog D. N. (14), uhapšeni su Miloš M. (18), Jovan A. (31) i maloletni L. T. (17), dok se trenutno u bekstvu nalazi maloletni O. M. (16). U stanu u kojem živi O. M. pronađeno je oko 60 tableta ekstazija.

 

Sumnja se da je i maloletni D. N. prodavao narkotike za njih, ali se pretpostavlja da otmičarima nije dao onoliko novca ili narkotika koliko su oni mislili da njima pripada, pa su odlučili da ga na taj način kazne.

Inače, Miloš M. (18) koji je uhapšen već je poznat po trgovini narkoticima i pre nekoliko meseci je zbog tog krivičnog dela i hapšen. Sumnja se da se i ostali mladići, od kojih su dva maloletna, bave prodajom narkotika.