UŽAS U NIŠU: Eksplodirala bomba u automobilu, MUŠKARAC POGINUO

policija
Pixabay.com

Žrtva je policiji poznata od ranije, uglavnom zbog razbojništva, a prema nepotvrđenim informacijama, njemu je i 2015. godine zapaljeno vozilo “reno modus” a počinilac paljevine nije pronađen do danas, saznaju Novosti.

 

Nišlija Dejan Šarković (38) poginuo je u utorak oko 20 sati u eksploziji automobila u niškom naselju Trošarina. On se, kako saznajemo, u trenutku nesreće nalazio za volanom, a zasada nema informacija o tome da li je požar podmetnut ili je, kako se na licu mesta moglo čuti, u pitanju je samoubistvo.

Od siline eksplozije, uništeno je još nekoliko automobila koji su se nalazili na parkingu u blizini, a popucala su i stakla na obližnjoj zgradi.

Prema još nepotvrđenim informacijama, D.Š. je stradao prilikom aktiviranja eksplozivne naprave koja se nalazila u njegovom vozilu “opel meriva” parkiranom u Delijskoj ulici.

Očevici kažu da je eksplozija išla naviše, kroz krov auta koji je potpuno uništen, što ukazuje na to da nije reč o klasičnoj eksploziji, kako je bio slučaj sa prethodnim automobilima koji su u poslednjih mesec dana zapaljeni na niškim ulicama.

Ekplozija je bila toliko jaka da je nama popucalo staklo u stanu na trećem spratu. Ne poznajemo lično mladića, ali znamo da živi u naselju i da je taksista – kažu stanari zgrade ispred koje je vozilo eksplodiralo.