UŽAS U SMEDEREVU: Maloletnik SEKSUALNO ZLOSTAVLJAO devojčicu (6), odveo je u napušteno dvorište, pa je PIPKAO!

Maloletnik se tereti za nedozvoljene polne radnje.

zlostavljanje
pixabay.com

Smederevska policija je, po nalogu tužilaštva u redovnom postupku, podnela je krivičnu prijavu protiv 14-godišnjeg dečaka iz tog grada zbog sumnje da je dodirivao šestogodišnju devojčicu!

Maloletnik se tereti za nedozvoljene polne radnje.

On je iskoristio momenat kada pored devojčice nije bilo nikoga i odveo je u napušteno dvorište u Čegarskoj ulici.

Ruku je zavukao u šorts devojčice i dodirivao je po polnom organu.

Sve se navodno, desilo, u blokovima zgrada u naselju Kovačićevo u Smederevu gde su se deca igrala.

Kako piše “Blic”, devojčica je pobegla od napasnika, i požalila se roditeljima, koji su slučaj odmah prijavili policiji.

Krivična prijava stigla je tužiocu 10. jula, a dečak nije lišen slobode, kako su neki mediji objavili. Ceo slučaj je u fazi pretkrivičnog postupka.

U Višem javnom tužilaštvu u Smederevu koje vodi ovaj postupak, zbog osetljivosti slučaja, odbijaju da govore o detaljima. “Novostima” je potvrđeno da je krivična prijava stigla, i da se po njoj postupa.

U daljem postupku uslediće saslušanje osumnjičenog dečaka, kao i oštećene devojčice. Tek nakon toga biće odlučeno o daljim koracima.

Inače, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevu uhapsili su A.M. (36) iz Velike Plane zbog postojanja osnova sumnje da je počinio dva krivična dela nedozvoljene polne radnje. Osumnjičeni se tereti da je u junu ove godine i u septembru 2017. godine dve oštećene dodirivao po grudima. Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Velikoj Plani.