UŽASI BRAZILSKIH FAVELA: Ovako se u ILEGALNIM KLINIKAMA, zbog PODIZANJA ZADNJICE gubi GLAVA! (VIDEO)

Bolnica
print screen/you tube.com/Leak Outs

Izazovna i lepo oblikovana zadnjica jedan je od najpoželnijih detalja na ženskom telu, a toliko je tražena među pripadnicama lepšeg pola da mnoge od njih rizikuju život, radeći rizične plastične operacije.

 

Tajni snimak iz ilegalne klinike u Brazilu, prikazuje kako se ženama ubrizgavaju nedozvoljene supstance za povećanje stražnjice. Takođe, žene koje tamo rade nemaju medicinsko obrazovanje.

U trospratnu kuću smeštenu u faveli dolazile su žene iz celog sveta. Policija veruje da je za dve godine, 50 žena rizikovalo svoje živote. Pod kožu su im ubrizgavali cement. Ovu kliniku je policija zatvorila i uhapsila tri radnice ali se zna se koliko još takvih klinika postoji.

Policija kaže da su žene dolazile i iz Portugala i da su “tretman” plaćale oko 1200 evra. Supstance koje su se ženama ubrizgavale su bile vrlo rizične i neke od njih su usled komplikacija preminule. Ipak, ubrizgavanje cementa za kosti u Brazilu je legalno, ali samo u malim količinama.

Agentkinja koja je snimila video, tvrdi da su joj na klinici nudili ubrizgavanje čak 160 puta više cementa nego što je to dozvoljeno. 

Žene koje su radile u klinici, tvrdile su da imaju određena stručna znanja ali zapravo niti jedna od njih, nije imala potrebno obrazovanje.

Video je snimljen prošle nedelje u Riju. Žene su agentkinjii obećale da će se rezultati tretmana odmah videti i da će biti trajni. Policija je otkrila da je klinika bila pod nazorom tri nedelje pre akcije. U klinici su našli i velike količine ilegalnih lekova i anestetika.

Uhapšene žene bi mogle dobiti i do 15 godina zatvora, piše Daily Mail. loading...