UŽASNA NOĆ U BEOGRADU: Više povređenih u PET SAOBRAĆAJNIH NESREĆA!

Hitna pomoć tokom noći obavila je ukupno 130 intervencija, od kojih je 16 bilo na javnom mestu, a pomoć lekara su najčešće tražili srčani bolesnici s bolom u grudima i astmatičari, rekla je Nada Macura.

 

Na beogradskim ulicama tokom noći dogodilo se pet saobraćajnih nesreća u kojima jedna osoba teže povređena, a šestoro lakše, kazala je jutros portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

U sudaru automobila i kamiona u naselju Rakovica u Ulici Prvoboraca sinoć oko 22.00 žena stara 40 godina zadobila teže povrede i nakon ukazane pomoći prebačena je na reanimaciju u Urgentni centar, rekla je Macura agenciji Beta.

Na istom mestu je intervenisala još jedna ekipa lekarske pomoći koja je zbrinula muškarca (50) sa lakšim povredama glave, rekla je Macura.

Muškarac star 49 godina lakše je povređen u saobraćajnoj nezgodi oko 01.30 u Jurija Gagarina kod Tržnog centra “Delta siti” (Delta city), a u istoj ulici sinoć oko 22.15 u udesu je povređena žena (43) koja je prevezena u Kliničko bolnički centar Bežanijska kosa, dok dete (9) koje je bilo sa njom nije imalo povreda.

Sinoć oko 20.00 u Radničkoj ulici kod Ade Ciganlije lakše je povređen muškarac (47), a u udesu na Gazeli u smeru ka Nišu oko 19.30 povređena je žena (37). Oboje su posle ukazane pomoći prevezeni u Urgentni centar.