U Srbiji sutra promenljivo oblačno, uz smenu sunčanih i oblačnih intervala. Posle podne u zapadnim, a krajem dana i tokom večeri i u ostalim predelima biće uslova za slabu kišu ili pljuskove sa grmljavinom.

 

Nešto više padavina biće tokom noći na jugoistoku Srbije. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar, posle podne i uveče u pojačanju. Minimalna temperatura od 13 do 19°C, maksimalna dnevna od 25 do 29°C.

U Beogradu sutra promenljivo oblačno, uz smenu sunčanih i oblačnih intervala. U toku večeri biće uslova za slabu kišu ili pljuskove sa grmljavinom. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar, kasnije posle podne i uveče u pojačanju. Minimalna temperatura 17°C, maksimalna dnevna 27°C.

U nedelju svežije. Na severu i na zapadu biće pretežno sunčano, povremeno uz oblačnost, dok se na jugu i istoku očekuje promenljivo oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar. Maksimalna temperatura od 17°C na jugu do 27°C na severu Srbije.

U ponedeljak nakon relativno svežeg jutra, tokom dana i dalje smena sunčanih i oblačnih intervala, na jugu i na istoku još ponegde sa slabom kišom. Maksimalna temperatura od 20°C na jugu do 29°C na severu Srbije.

U utorak i sredu jutro vedro i sveže, u dolinama i kotlinama sa kratkotrajnom maglom. Tokom dana sunčano i toplije. Maksimalna temperatura u utorak od 26 do 31°C, a u sredu od 28 do 33°C.

Novi talas tropskih vrućina očekuje se u drugoj polovini sledeće sedmice.loading...