UŽIVAJTE JOŠ MALO: Zlatni jesenji dani PROLAZE, uskoro stiže veliko NAOBLAČENJE I ZAHLAĐENJE

U Srbiji u sredu nakon vedrog i svežeg, u dolinama i kotlinama hladnog i maglovitog jutra, tokom dana sunčano i veoma toplo. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar, u košavskom području pojačan, a na jugu Banata povremeno i jak. Minimalna temperatura od 8 do 17°C, maksimalna dnevna od 27 do 31°C, dok će u Timočkoj Krajini biti malo svežije, temperatura do 25°C.

Jesen
Pixabay.com

U Beogradu u sredu sunčano i veoma toplo za ovo doba godine. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar, tokom dana povremeno i pojačan. Minimalna temperatura 16°C, maksimalna dnevna 30°C.

U Srbiji do subote će jutra biti vedra i sveža, u dolinama i kotlinama hladna i maglovita, a tokom dana u svim predelima očekuje se sunčano i veoma toplo. Maksimalna temperatura u većini predela kretaće se uglavnom od 26 do 32°C, piše Weather2Umbrella.

U subotu posle podne u severozapadnim, tokom večeri i u ostalim predelim Srbije prolazno naoblačenje i zahlađenje, tek ponegde sa kišom, pljuskovima, grmljavinom, ali se prolazno očekuje jak severozapadni vetar, na severu i osetniji pad temperature.

U nedelju na severu osetno hladnije, dok se u ostalim predelima i dalje očekuje toplo, na jugu i istoku i veoma toplo. Nakon oblačnog jutra, ponegde sa kišom, tokom dana sunčano. U ponedeljak novo naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

U Beogradu do subote sunčano i veoma toplo. Maksimalna temperatura biće do 30°C. U subotu posle podne i uveče prolazno naoblačenje i zahlađenje, uz manje uslove za kišu i pljuskove sa grmljavinom, ali se prolazno očekuje jak severozapadni vetar i osetniji pad temperature. U nedelju hladnije. Nakon oblačnog jutra, tokom dana sunčano. U ponedeljak novo naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.loading...