UŽIVAJTE U VOŽNJI: Putevi prohodni, vidljivost dobra

Saobraćaj
Dnevno.rs/Petar Marković

Putevi u Srbiji su prohodni, kolovozi suvi, a vidljivost dobra, saopštio je jutros AMS S, napominjući da se u popodnevnim satima zbog predstojećeg vikenda očekuje pojačanje saobraćaja.

 

U saopštenju se navodi da će od danas do 27. aprila u period od sedam do 17 sati izvoditi radovi na kolovoznoj konstrukciji u krajnjem levom prolazu kroz čeonu naplatnu stanicu “Sirig” na državnom putu I A reda broj 1, deonica petlja Zmajevo – petlja Novi Sad u smeru ka Subotici.

 
Najavljuje se i da će Biciklistički savez Srbije sutra organizovati Medjunarodnu biciklističku trku pod nazivom “Beograd- Banja Luka I” na trasi Beograd-Bjeljina.

Zvanični start trke je u 13 sati u Beogradu, a učesnici trke će se kretati na relaciji: Beograd – Ostružnica – Umka – Barič – Obrenovac – Ušće – Šabac – Bogatić – Badovinci – GP Pavlovića Most, gde je i završetak ove trke kroz Srbiju.

Prema poslednjim informacijama uprave granične policije, na našim graničnim prelazima za putnička vozila nema dužih zadržavanja od 30 minuta.