UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Devojka PRENOSILA UŽIVO ubistvo svog dečka

policija
printscreen/youtube.com

Šokantan snimak pojavio se na društvenim mrežama nakon što je policija u Minesoti ubila Afroamerikanca koji je bio u automobilu sa devojkom i njenom četvorogodišnjom ćerkom.

 

Devojka koja je bila u vozilu snimila je mobilnim telefonom čitavu scenu, a to je prenosila i uživo na Fejsbuku.

Njih troje sedeli su u automobilu kada im je prišla policijska patrola zbog polomljenog svetla na vozilu. Policija je legitimisala Filanda Kastilja (32), a kada je krenuo da uzme dokumenta iz novčanika, obavestio je policiju da kod sebe ima vatreno oružje za koje ima dozvolu.

U tom trenutku policajac se uspaničio i pucao u Kastilja, usmrtivši ga pred četvorogodišnjom devojčicom koja je sedela na zadnjem sedištu.

Novo ubistvo Afroamerikanca usledilo je samo par dana nakon što je policajac u Luizijani ubio  crnca tokom svađe ispred prodavnice, nakon čega su usledili novi protesti ogorčenih građana.

Na snimku koji je postavila nesrećna devojka iz Minesote, vidi se pogođeni Kastiljo kako sedi na suvozačevom sedištu obliven krvlju. Uspaničeni policajac je Kastilja nastavio da drži na nišanu nakon što ga je upucao i ponavljao da mu je rekao da podigne ruke.

Kastiljo je pogođen, kako se čuje na snimku, u ruku. Međutim, podlegao je povredama u bolnici.loading...