UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Tinejdžeri se ubili pred kamerama, na snimku se pojavljuje i PUTIN!

Katja Vlasova i Denis Muravjov
Printscreen

Cela Rusija traga za razlogom ove tragedije, kao i za misterioznim muškarcem koji se pojavljuje na snimku - na slici sa Putinom.

 

Dvoje petnaestogodišnjih Rusa, Denis Muravjov i Katja Vlasova prenosili su uživo na internetu (skoro sat vremena snimka možete videti OVDE) vatreni obračun sa policijom, pre nego što su izvršili samoubistvo.

 

Njih dvoje bili su u vezi šest meseci, a pronađeni su mrtvi unutar kuće u severozapadnoj ruskoj regiji Pskov.

Denis je upucao i Katjinu majku u nogu nakon svađe i tinejdžeri su se uplašili da će provesti decenije u zatvoru ako se predaju. Oni kažu i da su već tri dana u toj kući, a na snimku se vidi oružje i municija za koju je devojčica rekla da pripada njenom očuhu koji je specijalac.

Njih dvoje su snimili video kada je policija opkolila kuću u kojoj su bili. U jednom jezivom kadru, Katja je uperila pištolj Denisu u glavu, prenosi Dejli Mejl.

 

U poslednjoj objavi koju je postavio na ruskoj društvenoj mreži VK, Denis je napisao sledeće:

Voleo sam te, ali ne primećuješ kako mi uništavaš razum i život. Zbogom svi, prijatelji, porodico, poznanici. Ne brinite, odlazim sa stilom. Srećno svima i nemojte se plašiti da živite kako želite. Život je zabavan, ovo je najbolji život. Volim vas.

Pucnjava je bila emitovana uživo na aplikaciji Periscope, a fotografije na kojima se vidi kako pucaju na policiju postavljene su na Instagram.

U zvaničnom saopštenju specijalnih snaga Nacionalne garde objavljeno je da su tela pronađena sa jasnim znacima izvršenog samoubistva, kao i da policija nije otvorila vatru na decu.

Na snimku se čuje Katja koja u jednom momentu izgovara: “Imamo NULA opcija”. Denis je na to odgovorio da, ako se ne predaju, umreće, ali da se više nikada neće videti ukoliko se predaju. Njih dvoje se smeju i šale, ali u momentu kada se začuje pucanj, Katja vrišti.

 

Međutim, ono što je najviše privuklo pažnju javnosti jeste činjenica da u jednom trenu Denis drži fotografiju ruskog predsednika Vladimira Putina koji se rukuje sa nekim muškarcem. Pokazujući tog čoveka, Denis kaže da ga treba ubiti, ali da je “Putin OK”. Katja je izjavila da je taj muškarac često tukao, ali na snimku se ne vidi jasno o kome je reč.

Na Jutjubu se pojavio i skraćeni snimak ovo dvoje tinejdžera koje Rusi sada porede sa Boni i Klajdom.loading...