UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Zatvorio sopstvenu devojku u jamu i izgladnjivao je PO NALOGU VRAČA

Devojka u jami
Printscreen/Youtube

Jeziv trenutak pronalaženja mlade žene u jami koja je bila potpuno gola i prekrivena blatom prikazao je ljudski rod u najgorem mogućem svetlu. Ona je tamo držana osam meseci od strane njenog dečka nakon što mu je vrač rekao da će ga to učiniti bogatim.

 

Šokantan video žrtve zlostavljanja otkriven je u Tanzaniji. Žena u dvadesetim godinama snimljena je kroz betonski otvor jame u kojoj je držana osam meseci i hranjena samo dva puta nedeljno.

Strašno mršava i uplašena, cimnula se na pojavu dnevne svetlosti na vrhu jame, a veruje se da će joj posle ovoga biti potrebno višemesečno psihičko i fizičko lečenje.

STRAVIČAN ZLOČIN: Bivšeg šampiona u boksu pretukli opljačkali pa zapalili

Lokani mediji izvestili su da je muškarac sa kojim se zabavljala napravio konstrukciju jame nakon što mu je afrički vrač rekao da mora da zatvori voljenu osobu ukoliko želi da postane bogat.

Policija u Tanzaniji otkrila je ovo prošle nedelje nakon što su komšije prijavile da misle da je neko zarobljen na tom mestu. Video njenog spasavanja koji je objavljen na Jutjubu pokazuje da su policajci želeli da komuniciraju sa njom, ali da ona nije mogla da govori.

Njen dečko je uhapšen.

Pažnja! Video je uznemirujući.