VARLJIVO PROLEĆE: Prognoza za naredne dane NIKAD GORA – treba će nam i kišobrani i hladovina

U Srbiji u nedelju promenljivo oblačno, toplo i sparno, ponedge sa lokalnim pljuskvima i grmljavinom, naročito sredinom dana i posle podne i tada se lokalno očekuju i grmljavinske oluje sa gradom i obilnijim pljuskovima.

Kisa
Pixabay.com

Vetar slab do umeren, promenljivog pravca. Minimalna temperatura od 11°C na jugu i jugoistoku do 17°C na severu Srbije, maksimalna dnevna od 24°C na jugu do 30°C na severu Srbije.

U Beogradu u nedelju promenljivo oblačno, toplo i sparno, uz uslove za lokalne pljuskove sa grmljavinom. Vetar slab, promenljivog pravca. Minimalna temperatura 16°C, maksimalna dnevna 28°C, piše Weather2Umbrella.

I narednih dana biće promenljivo oblačno, toplo, sparno i nestabilno sa pljuskovima i grmljavinom, a ponegde se očekuju i grmljavinske nepogode sa gradom i obilnijim pjuskovima. Maksimalna temperatura u narednom periodu biće uglavnom preko 25°C.

U Beogradu i narednih dana biće promenljivo oblačno, toplo, sparno i nestabilno sa pljuskovima i grmljavinom, a ponegde se očekuju i grmljavinske nepogode sa gradom i obilnijim pjuskovima. Maksimalna temperatura u narednom periodu biće uglavnom preko 25°C.  loading...