Jedan mladić snimljen je kako u potpunom transu leži na ulici nakon što je koristio psihoaktivnu supstancu MDMB-CHMICA, na uličnom tržištu ova opasna droga poznatija je kao "crna mamba".

Uznemirujući snimak zabeležen je na jednoj ulici u Birmingemu (Engleska), gde se prikazuje mladić u nesvesnom stanju kako leži i ne može da izusti ni jenu reč.

Ova droga je prvo proizvedena kao ‘sigurna’ alternativa marihuani, koja se na ulicama pojavila pod imenom ‘Spice’ (‘začin’), ‘Black Mamba’ ili ‘K2’ pokazala se kao veće zlo od heroina i kokaina, jer je puno jeftinija, a zavisnost nastaje posle prvog konzumiranja.

Redovno korišćenje ove droge može prouzorkovati duševne bolesti, grčeve, gubitak daha, otkazivanje bubrega i zastoj srca. 

Do maja prošle godine ova se droga nesmetano prodavala u Velikoj Britaniji, dok nije zabranjena. Radi se o mešavini različitog bilja i jakih hemikalija, a pojavila se i nova vrsta koja je toliko jaka da proizvodi zastrašujući učinak: korisnici nakon nekoliko sekundi zapadnu u katatoničko stanje, a prepoznaju se po upalim obrazima i bledim licima sa ranicama.