VELIKI GOSPODIN: Trudna konobarica je donela račun, a postupak policajca oduševio je planetu (FOTO)

Devojka je rekla da sa policajcem nije mnogo razgovarala, kao i da misli da je on načuo da joj je ovo prvo dete.

kolaž/facebook

Policajac iz gradskog područja Vorhes koje se nalazi u američkoj saveznoj državi Nju Džersi ostavio je trudnoj konobarici Kortni Kadigan (23) velikodušnu napojnicu i usput joj poželeo puno sreće s prvim detetom, piše Daily Mail.

Kadigan, koja bi trebala da se porodi 1. aprila ove godine, poslužila je policajca kada je u petak došao u restoran Lamp Post Diner. Policajčev račun toga dana iznosio je 8,75 dolara (oko 950 dinara), a on je konobarici ostavio napojnicu od 100 dolara (10.420 dinara) te poruku na kojoj je pisalo: “Uživajte u prvom, nećete to nikada zaboraviti”.

Policajac je račun s porukom i napojnicu ostavio kod blagajne, pa otišao iz restorana bez da je devojci išta rekao.

– Zahvalna sam na policajčevoj ljubaznosti. Blagoslov je susresti osobe poput njega i zauvek ću mu biti zahvalna. – rekla je ona.

Konobaričin otac Brajan Kadigan na svom Facebook profilu je u subotu objavio fotografiju računa i policajčeve poruke te nahvalio policajca koji je poželeo da ostane anoniman.

– Uvek slušate koliko su policajci loši, kako su se loše ponašali prema vama, kako zloupotrebljavaju moć. Da, siguran sam da u svakom žitu ima kukolja, međutim većina njih samo radi svoj posao. Oni dolaze u kontakt s najgorim članovima društva i to rade svaki dan. Riskiraju živote svaki dan kako bi sprovodili zakon – napisao je između ostalog Kadigan na Facebooku.

Kortni je rekla da sa policajcem nije puno razgovarala te da misli da je on načuo da joj je to prvo dete. Dodala je i da je pomislila da je video kako se muči s obzirom na to da je u sedmom mesecu trudnoće.