Veliko iznenađenje za sve fanove Donata Karizija i njegovog prepoznatljivog stila

Samo na sajtu www.vulkani.rs možete kupiti Karizijev najnoviji roman Kuća glasova i na taj način ostvariti neverovatan popust od 50% za kupovinu bilo kog drugog romana ovog autora!

Promo Vulkan

O delima koja su na akciji možete se informisati klikom na LINK. Ne propustite jedinstvenu priliku koja traje od danas, 06. jula do 04. avgusta i dopunite svoju kolekciju fantastičnih trilera Vulkan izdavaštva.

Roman prati priču Pjetra Gerbera, koji nije običan psiholog. Specijalizovan je za hipnozu, a svi njegovi pacijenti imaju nešto zajedničko: oni su deca. Često poseduju važne informacije, zakopane duboko u svom krhkom sećanju, detalje koji policiji mogu da posluže u istragama. Međutim, kad mu stigne poziv s drugog kraja sveta, od koleginice iz Australije koja mu preporučuje jednog pacijenta, Gerber je zbunjen i nepoverljiv. Jer Hana Hol nije dete, već odrasla žena.

Muči je sećanje iz detinjstva, koje možda nije stvarno. Da bi saznala da li je u pitanju istina ili iluzija, Gerber mora da joj pomogne da ponovo pronađe devojčicu koju još čuva u sebi. Devojčicu sa mnogo imena, koja je sa svojom porodicom živela na čarobnom mestu, u kući glasova. Devojčicu od deset godina koja je prisustvovala ubistvu. Ili ga možda nije samo posmatrala. Možda je ubica upravo ona.

Donato Karizi je jedan od najuspešnijih savremenih italijanskih autora. Pre nego što je počeo da piše, studirao je pravo i kriminologiju, što mu je bilo od nemerljive pomoći da dokuči najmračnije delove ljudskog uma. Njegove knjige prevedene su na više od trideset jezika.

Obradujte sebe romanom koji će okupirati vašu pažnju i misli dok vam se jeza spušta niz kičmu! Kuća glasova je knjiga koju ćete obožavati.