VERNIK I OTAC ČETVORO DECE: Političar slao EKSPLICITNE fotke, a sad tvrdi – “To je KRVOLOČNA HAJKA” (FOTO, VIDEO)

Franjo Lucić
Twitter.com/Svakodnevnome

Već četiri dana, mediji iz regiona pišu da o seks skandalu koji potresa Hrvatsku.

 

Naime, hrvatski portla Net.hr objavio je krajem prošle nedelje eksplicitne fotografije hrvatskog poslanika i istaknutog člana HDZ-a Franje Lucića koje je on slao neimenovanoj ljubavnici.

Lucić je u višegodišnjem je braku i otac je četvoro dece. Hrvatski mediji pišu da je vernik je i rado ističe svoje katoličanstvo. Poznato je da je na svoju suprugu prebacio je deo poslovanja nakon što je protiv njega pokrenut sudski postupak.

Pored toga što je oženjen, dodatni problem za jednog od najmoćnijih HDZ-ovaca je mesto na kojem se fotografisao. Reč je o luksuznom hotelu sa mermernim kupatilima, raskošnom spavaćom sobom, kristalnim lusterom, noćnim ormarićima s ekskluzivnim dizajnerskim potpisom Versaće i skupocenim dizajnerskim detaljima, što ne bi bio problem da Lucić zvanično nije praktično siromašan.

U svojoj poslednjoj imovinskoj karti naveo da nema ušteđevinu, kao ni nekretnine, automobil, brod ni deonice, što ga čini najsiromašnijim HDZ-ovcem u Saboru, pa mediji nagađaju da je skup hotel plaćen od državnog novca.

“Krvoločna hajka, neko mi namešta”

Sam Lucić tvrdi da fotografije, za koje Net.hr navodi da su nastale u novembru 2017. godine “ne odgovaraju istini” i da mu se sve namešta.

Ovo je krajnje… Ma, ne znam šta da kažem osim da je reč o potpunoj katastrofi. Neko je napravio čistu montažu, jer ja nemam nikakve veze s tim. Ne znam uopšte odakle to, jer to sa mnom nema nikakve veze, a ne znam ni ko to meni želi da načini takvu štetu. Zaista to ne razumem. Ovo nema veze s istinom. Reč je o krvoločnoj hajci na mene. Sad sam čuo za to i video. To je strašno što se radi. Da neko može ovako nešto da učiniti i stoji iza toga, stvarno ne mogu da shvatim – pravdao se Lucić “Jutarnjem listu” i dodao da nema ljubavnicu.

Naravno da nemam ljubavnicu. Živim normalnim porodičnim životom. Nemam pojma šta je ovo. Ko se s time igra, Ko to slaže? Ne mogu da dođem sebi. Šta se meni još u životu treba dogoditi. Ovo je strašno, ovo je strašno, ovo je strašno – ponavljao je HDZ-ovac.

On i dalje tvrdi da fotografije i priča nisu autentični.

To je neko sve montirao. Ko zna odakle su te slike i kako je montirano – rekao je Lucić za Jutarnji.loading...