Danima je MALTRETIRAO DEVOJKU, a onda su komšije rešile da stvar uzmu u svoje ruke i URADE OVO (FOTO)

Soliter
Printscreen

Momci, ako ste navikli da vičete na svoje devojke, otarasite se te nevike jer kad-tad će vam se obiti o glavu... naročito kada naljutite komšije!

Navika da vičemo jedni na druge ružna je navika koja ukazuje na loše vaspitanje. Osim što pokazuje nepoštovanje lako može da preraste u nasilje i završi se tragično. Onaj koji viče bruka se i smeta svima drugima koji mogu da ga čuju.

Kako piše britanski Metro, ovakve izlive besa naročito trpe komšije jer kroz tanke zidove kroz koje se sve čuje, oni često posredno učestvuju u našem privatnom, pa i porodičnom životu. 

Tako je na Reditu osvanula slika ceduljice koju su stanari jedne zgrade ostavili svojim bučnim susedima na vratima:

 

Foto: Imgur

“Momku sa ovog sprata koji više na svoju devojku: 1. Svi mogu da te čuju; 2. Zvučiš kao kre***; 3. Niko ne zaslužuje da mu se tako obraćaš; 4. Prekini!”

Komšije se nisu ovde zaustavile pa su dodale ceduljicu upućeno devojci: “Devojci ovog kre****: Ne moraš da trpiš takve ispade”

Metro navodi i da su, kao što se vidi na slici, komšije mogle da ostavljaju “lajkove” kao opomenu ovom bučnom paru. Domišljata i korisna metoda kako bi se susedima stavilo do znanja da remete red svojom bukom kao i to da uvek neko sluša.