VILIJAM LJUT NA BRATA? Sve oči uprte u susret britanskih prinčeva nakon SKANDALA – svi komentarišu OVO

Princ Hari je u petak stigao u Britaniju, tačno pet dana pre svečane ceremonije otkrivanja statue posvećene njegovoj majci princezi Dajani. Upravo toliko mu je bilo potrebno kako bi ispoštovao proceduru zadržavanja u karantinu.

Printscreen Youtube/BBC

Juče je se u toku ceremonije prvi put sreo sa bratom, princom Vilijamom, a ovo je njihov drugi javni susret nakon intervjua kod Opre Vinfri. Prvi susret se odigrao u toku sahrane, princa Filipa, kada su njih dvojica zajedno sa Kejt Midlton viđeni kako razgovaraju.

Kako prenose mediji u Britaniji, prinčevi su se čuli telefonom u toku prethodnih dana, kako bi se dogovarali oko ove ceremonije. U toku ovog sastanka su ćaskali, razgovarali su i o fudbalu.

Analitičari kažu da je ovo svakako veliki progres u odnosu Vilijama i Harija, ali da je situacija daleko od idealne. Kako prenose mediji, princu Hariju je rečeno koliko kraljevska porodica isčekuje njegov ponovni dolazak, kao i da se nadaju da će videti njegovog sina Arčija, koga su do sada videli samo dva puta od rođenja. 

Prema rečima izvora bliskih porodici Vilijam je ljut na brata što je na taj način prekinuo odnose ne samo sa monarhijom, već i sa svojom porodicom. 

U Britaniji se ipak nadaju da će odnos između braće biti vremenom bolji, iako su svi svesni da više nikada ne može biti kao što je bio.