Višemilionski paket solidarnosti koji čini razliku – Značajna pomoć domaće kompanije banji Selters

Svojom najnovijom donacijom Meridianbet se uključio u opremanje banjskog lečilišta koje funkcioniše i kao privremena kovid bolnica

Meridianbet

Odgovorni prema zajednici kada je najteže. Nakon pet meseci intenzivne kampanje podrške zdravstvenom sistemu Srbije, kompanija Meridian uključila se i u opremanje imrpovizovane kovid bolnice u okviru banje Selters, gde su smešteni pacijenti sa lakšom kliničkom slikom.

Volonterski tim koju su činili zaposleni u ovoj kompaniji predstavnicima ovog banjskog lečilišta uručili su pakete sa najneophodnijom medicinskom i zaštitnom opremom kako bi se opasni virus što pre stavio pod punu kontrolu.

Posle pomoći bolnicama, domovima zdravlja, javnim kuhinjama i organizacijama Crvenog krsta, velika kampanja donacija kompanije Meridian nacionalnom zdravstvenom sistemu sada je obuhvatila i jedno od najpoznatijih banjskih lečilišta u Srbiji.

Meridianbet, regionalni lider u proizvodnji i distribuciji igara na sreću, do sada je u okviru opsežne petomesečne humanitarne kampanje pomoći nacionalnom zdravstvenom sistemu, izdvojio više od 30 miliona dinara.

Opsežna kampanja simbolični je gest neizmerne zahvalnosti našim lekarima i medicinskim sestrama, koji već mesecima čine nadljudske napore kako bi opasnu zarazu stavili pod kontrolu i pomogli svim našim građanim