VITLAO PLASTIČNIM PIŠTOLJEM: Uhapšen muškarac pošto je NAPAO KONTROLORE BUS PLUSA!

Zeleni venac
Dnevno.rs/Petar Marković/ilustracija

Nikola P. (36) u vozilu GSP na liniji 65 fizički krenuo na zaposlene u “Bus plusu”. Policija ga privela, incident se dogodio kod TC "Ušće".

 

Nikola P. (36) pretio je u utorak ujutru, ispostavilo se, lažnim pištoljem, kontrolorima “Bus plusa” kod autobuskog stajališta u blizini Tržnog centra “Ušće”. Incident se dogodio oko 9.40, neposredno pošto su kontrolori ušli u vozilo na liniji 65 i počeli da proveravaju karte putnicima.

 
Policija je potvrdila da se dogodio incident u vozilu GSP na liniji 65. Priveden je Nikola P. (36) i ustanovljeno je da je pretio kontrolorima plastičnim pištoljem.

Sve se dešavalo na relaciji između Bloka 30 i Ušća. Kontrolori su ušli kako bi proverili da li svi putnici u vozilu imaju karte.

Kada su zatražili kartu jednom čoveku, on je promrljao: “Policija” . Videlo se da čovek nije “sav svoj”, pa ga je kontrolor zaobišao i počeo da pregleda karte drugima. Muškarac ga je napao, počeo da viče na njega da ga ne gura, što kontrolor nije učinio. Onda je taj muškarac zavukao ruku u torbu, a neko od putnika je rekao kako ima pištolj. Ubrzo su izašli zajedno iz vozila – priča Slavica M., putnica koja se svakodnevno vozi ovom linijom.

DISPEČERI BEZ INFORMACIJE

Dispečerski centar GSP nije imao nikakvu zabeležbu o nemilom događaju.

Iz ovog centra navode da kada se problem ne prijavi vozaču, oni ovakve situacije nemaju u evidenciji.