Vodič za razumevanje onih koje je teško razumeti: Kako da znate da li je do vas ili ste stvarno OKRUŽENI IDIOTIMA?

Vulkan izdavaštvo predstavlja knjigu Okruženi idiotima, koja će vam se dopasti čak i ako niste pasionirani ljubitelji popularne psihologije. U zabavnom i istovremeno mudrom štivu pronaći ćete korisne savete kako da se uskladite sa ljudima koji nisu slični vama.

Promo Vulkani

Ako često imate osećaj da ste okruženi idiotima, knjiga Tomasa Eriksona će vam pomoći da bolje razumete svet oko sebe. Napisana na zabavan, duhovit način, veoma je inspirativna i otkriva kako da se uskladite s partnerom, kolegama, rođacima, komšijama… Pomoću nje, shvatićete ljudsko ponašanje i razmišljanje u određenim situacijama.

Pored sjajnog opisa različitih tipova ličnosti, podeljenih prema bojama koje oslikavaju njihov karakter, Tomas Erikson uspeva i da zabavi i nasmeje čitaoce. Kad budete razumeli psihologiju svakog tipa ličnosti, lakše ćete komunicirati čak i sa ljudima koji se dosta razlikuju od vas. Samim tim, život će vam postati lepši i jednostavniji.

Autor Tomas Erikson rođen je 1965. godine u Švedskoj. Stručnjak je za društvene komunikacije, personalni trener, predavač i pisac. Proteklih dvadesetak godina obučavao je više od pet hiljada izvršnih direktora i menadžera kako bi postali bolje i delotvornije vođe. Jedan je od najprevođenijih švedskih autora.