Volite konje? Večeras imate priliku da UČINITE NEŠTO PRELEPO za njih i to usred Beograda (FOTO)

Konj
Pixabay.com

Volite konje? Životinje generalno? Comedy bend "Grbave Tange" nudi vam priliku da ovog petka da uradite nešto konkretno za sve konje azila za životinje "Staro brdo".

 

Azil se nalazi u Lapovu i brine o konjima koje život, a ni ljudi nisu mazili. Finasira se samostalno i svaka pomoć je dobrodošla da bi se konji oporavili i živeli život dostojan čoveka… to jest konja. 

Sve to se dešava u petak 24.11. od 21h u kućici tata medveda uz nastup “Grbavih Tangi” koje će vam pričati i pevati svoje kultne pesme poput “Nevin u Lebanu”, “U tuđoga tatka pogolema patka”, “Plačeš li ti šta” kao i novitete koje smo stvorili u međuvremenu. 

Specijalni gosti večeri biće stand up komičari iz Beograda Ana Poznanović Anchy i Aleksandar Važić Alek. Svi koji su bili na njihovim nastupima nisu se pokajali. Pogotovo kad je napolju padala jaka kiša, a taxi skup u PM. 

Imamo i poklone. Naš darodavatelj književniik i advokat Arsenije Božović poklanja jednog Hrčka za udomljavanje. Uslov je da brinete o njemu i da mu ne puštate pesme Žarka Dančua. 

Svako ko želi da udomi neku životinju može da nas iskoristi kao lubrikant to jest da komunicira preko ovog event-a ili da prosto ponese životinju na sam događaj jer pretpostavljamo da će gro publike činiti ljubitelji životinja. Msm, bili bi glupo da dođu neki baletani isl. 

Čekamo vas u Papa Bear Pub-u u petak u 21h, Živka Davidovića 13, na Zvezdari. Rezervacije su neophodne, na broj 060/72 72 237. Ulaz se ne naplaćuje, ali vas pored njega čeka kutija za humanitarni prilog za azil. Ne morate baš da se vodite onom poznatom “pola pije, pola Šarcu daje”, ali pomozite da i konji Starog brda budu napojeni i nahranjeni.

Više o događaju možete saznati na Fb strani “Humanitarno veče komedije za konje azila “Staro brdo”