VOZAČ GSP-a PRETUKAO PUTNICU?! Devojka molila za MILOST, pun autobus samo GLEDAO (VIDEO)

Vozač gsp
Printscreen

Gužva u gradskom prevozu juče je eskalirala fizičkim obračunom na stanici linije 56 kada je vozač autobusa na očigled punog autobusa, navodno "pretukao devojku".

 

Na stanici 56-ice na Petlovom brdu, prvo je došlo do oštre rasprave između devojke i vozača jer autobus kasni i nije bilo prethodnih pet polazaka. Svađa je zatim prerasla u fizički obračun, u kojoj je deblji kraj izvukla devojka. 

Naime, ona se žalila vozaču upitavši ga zašto nije bilo prethodnih pet autobusa, a onda je zatražila broj telefona na koji može da se žali. Vozač ju je međutim ignorisao i uzeo svoju šolju kafe i izašao iz autobusa, govoreći da neće da vozi uz grube psovke upućene devojci.

Takvo ponašanje je iznerviralo devojku, pa je, vidno uznemirena, počela da ga vređa i psuje. On se tada vratio u autobus, uhvatio je obema rukama i pokušao da izbaci iz vozila, a zatim, prema izjavama svedoka, navodno oborio na beton i počeo da udara pesnicama po telu.

Prema izjavama očevidaca na društvenim mrežama devojka je plakala i molila da je ostavi na miru, a niko do putnika iz punog autobusa nije prišao u njenu zaštitu, osim jedne žene i jednog mladića. 

 

Snimak sukoba koji je objavljen na Fejsbuk stranici Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva pogledajte ovde: