Vozač 26-ice ODUŠEVLJAVA BEOGRAĐANE: Pozdravlja svakog putnika na ulasku i izlasku iz autobusa (FOTO)

Autobus
Dnevno.rs

Na Fejsbuk strani ”Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva” osvanula je fotografija izvesnog vozača 26-ice, koji je, kako se navodi pored fotografije, pozdravljao svakog putnika koji je ušao u autobus.

 

Naravno, to je pomalo ‘zbunilo’ građane, pa je jedan od njih rešio i da ga fotografiše, kako bi svi videli kako izgleda bezuslovno dobar čovek.

Čovek je GOSPODIN. Jednom prilikom sam imao čast da se vozim jednom linijom koju je već vozio (zaboravih koju) i da prozborim koju reč sa njime. Gospodin SVETSKOG kalibra – jedan je od komentara na ovoj Fejsbuk stranici.

Vozač autobusa broj 26 koji je pozdravio svakog putnika na ulasku i izlasku iz autobusa. Svaka čast

Posted by Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva on Sunday, February 7, 2016

Podetimo, gospodin sa fotografije je Milorad Zatezalo, o kome su mediji još ranije imali priliku da pišu.

Zatezalo se nikako ne uklapa u šablon namrgođenog ”majstora”, sa kojim, u većini slučajeva, nema razgovora. On svoj posao obavlja na najbolji način – savesno i sa puno manira. 

NAJSTARIJI STANOVNIK BEOGRADA: Sigurno ste ga bar jednom videli, a niste znali njegovu priču

Vozač na liniji 26, nekada je sedeo za volanom 52, koji saobraća od Zelenog venca do Ceraka. Još tada su građani primetili njegovu ljubaznost i način na koji se ophodi prema putnicima.

–  Kao i svi ljudi i ja imam probleme, ali ja ih ujutru skupim i okačim o retrovozor, pre nego što uđem u autobus. Pa sad, ako neki ispadne u toku vožnje, dobro je – rekao je jednom prilikom za portal 24sata.rs.

Kakav divan čovek, zar ne?