VOZAČI, OPREZ! Kiša i mokri putevi u Srbiji

Mokri kolovozi
Dnevno.rs/Petar Marković

Zbog kiše u nižim predelima i povremenog snega na području Zlatibora i Sjenice vozače danas očekuju mokri putevi, a Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorava na rupe i kolotrage koji su slabo vidljivi jer su ispunjeni vodom.

 

Prema informacijama Uprave granične Policije na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja putničkih vozila.

Danas oblačno i hladnije, mestimično kiša

Danas će se od 21.00 do 06.00 časova, na autoputu E-75 od petlje “Zmaj” do petlje “Lasta” izvoditi radovi na čišćenju i pranju vertikalne signalizacije, u oba smera. Radovi će se izvoditi u zaustavnoj i preticajnoj saobraćajnoj traci.

Do 19. februara biće izmenjen režim saobraćaja na delu autoputa E-75 u zoni Novog Sada, od petlje “Temerin” do petlje “Zrenjanin”, zbog elektro-radova u razdelnom pojasu autoputa, zbog čega će povremeno biti zatvarane za saobraćaj preticajne trake u oba smera.

BURNA NOĆ U BEOGRADU: Nekoliko incidenata, četiri saobraćajke, jedna osoba poginula!

Na državnom putu II A reda broj 145, deonica Stubline-Brgule, zbog radova će od 07.00 do 17.00 časova biti zatvorena zatvorena desna traka puta, a saobraćaj će se privremenom saobraćajnom signalizacijom preusmeravati na levu traku puta. Zatim će od 28. februara biti zatvorena leva traka puta.