Vozite se tramvajem? Glas iz validatora PRIREDIO VAM JE IZNENAĐENJE!

Tramvaj
Wikipedia/IIAleksandarII

Našoj redakciji javila se čitateljka M. G. (34), koja je bila veoma iznenađena.

 

U beogradskom tramvaju na liniji 9, koji saobraća od Banjice do Bloka 45, u utorak je čula kako ”žena iz validatora”, pored ”sledećeg stajališta” govori još ”nešto”.

Kako kaže, bilo joj je jako čudno, pa se već na stanici kod Autokomande udubila da je čuje.

UEFA futsal Evropsko prvenstvo u fudbalu od 2. do 13. februara u Beogradu – bilo je ono što je čula i nagovestila nam je da ovim putem želi da pohvali Grad Beograd jer je ovo ”veoma lep način na koji promovišu prestonicu”.

Gramatika im NIJE JAČA STRANA: Natpis u autobusu postao HIT MEĐU BEOGRAĐANIMA (FOTO)

Činjenica je da se gradskim prevozom dnevno preveze zaista veliki broj građana i posetilaca Beograda, ide na ruku svima jer ovo jeste još jedan vid promocije i ulaganja u grad. S druge strane, građani će moći da se bolje i bliže upoznaju sa time šta je to futsal i kako taj sport izgleda kada ga uživo pratite u Kombak areni.

Podsetimo, Evropsko prvenstvu u futsalu počelo je u utorak i trajaće do 13. februara. Beograd je sa 11.161 prodatom ulaznicom oborio rekord po broju posetilaca na prvom meču u istoriji Evropskih prvenstava u futsalu. Dosadašnji rekord držala je Hrvatska gde je na otvaranju 2012. godine prisustvovalo 8.000 posetilaca.

Ukoliko se odlučite da odete u Arenu na neki od mečeva, trebalo bi da znate neka od osnovnih pravila – pročitajte OVDE