VREME ZA NAREDNU NEDELJU: Smena oblaka i sunca, a evo kada stiže KIŠA I GRMLJAVINA

U Srbiji će sutra biti promenljivo oblačno i toplo, pre podne sa sunčanim intervalima, posle podne na jugozapadu, a do kraja dana i u ostalim krajevima predviđa se mestimično kratkotrajna kiša ili lokalna pojava pljuskova sa grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

BETA

Vetar će biti slab i umeren, jugoistočni, krajem dana u košavskom području u pojačanju. Najniža tempetatura kretaće se od 12 do 17 stepeni, najviša od 25 do 29 stepeni Celzijusa.

U Beogradu će sutra biti promenljivo oblačno i toplo sa sunčanim intervalima. Kasnije posle podne i uveče moguća je kratkorajna kiša ili lokalni pljusak sa grmljavinom. Vetar će biti slab i umeren, jugoistočni. Najniža temperatura biće oko 17, a najviša oko 28 stepeni Celzijusa.

U Srbiji će u ponedeljak biti promenljivo oblačno sa lokalnom pojavom kiše i pljuskova sa grmljavinom, u Vojvodini se očekuje i veća količina padavina.

Zatim, do kraja nedelje će biti umereno toplo sa sunčanim intervalima, a uz lokalni razvoj oblačnosti ređa je pojava kratkotrajnih pljuskova.

U Beogradu se predviđa slično vreme u istom periodu.loading...