Vučić najavio da će u subotu ŠETATI SRBIJOM, od Ćute STIGAO ODGOVOR

Aleksandar Jovanović Ćuta, aktivista Ekološkog pokreta, poručuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da dođe u subotu na most „Gazela“ gde će on blokirati saobraćaj.

Printscreen/Kolaž

Vučič je danas, obraćajući se medijima, rekao da će u subotu, za kada je najavljena nova blokada puteva, da šeta Srbijom.

„Mora da me nauče da snimam mobilnim telefonom. Šetaću po Srbiji da ih slikam i da vidim ko su ljudi koji maltreturaju građane i da pitam što ih maltretiraju. Ima da se pojavim na bar pet tačaka“, najavio je Vučić.

Aleksandar Jovanović Ćuta ga poziva da dođe na mesto gde će on biti.

„Neka dođe i neka ponese fotoaparat, ako ne zna da koristi mobilni. Neka povede fotografa da me slika. Ja ću biti na Gazeli i mirno ću da stanem svojim kolima i da zaustavim saobraćaj. Neću nikog da maltretiram i bijem kao što su oni tukli nas. Pozivam sve građane koji su uznemireni zato što su on i njegovi robovi nameračili da otimaju našu dedovinu. Ima rok do petka da povuče zakon o eksproprijaciji i zakon o referendumu koji je potpisao, a ne zna da ga je potpisao. Srbija neće mirno gledati to, nego će mirno izaći i blokirati sve puteve dok se ne ispune naši zahtevi“, naveo je Jovanović u izjavi za Danas.

On pita Vučića da li je potpisao zakon o referendumu ili nije.

„Jesi li ti uopšte Aleksandar Vučić? Da li Aleksandar Vučić ima dvojnika. Ubeđen sam da da. Jednog koji kaže da je potpisao zakon i drugi koji kaže da nije“, pita se Jovanović.

Vučić odgovorio na pitanje o NASILJU NA PROTESTIMA: “To su bili GUMENI ČEKIĆI” (VIDEO)