VUČIĆ O PISANJU FRANCUZA: “Ako je neko ukaljao ugled kluba biće kažnjen”

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić smatra da nije istina ono što je pisao francuski list Ekip, koji je objavio da je jedan funkcioner Crvene zvezde pokušao da uplati 5.000.000 evra na debakl crveno-belih u Parizu, ali je rekao da će državni organi sprovesti istragu.

Aleksandar Vučić
BETA

Predsednik Srbije oglasio se povodom pisanja francuskog Ekipa, koji je otkrio da je UEFA upozorila francuske vlasti da postoji sumnja u pokušaj nečasnih radnji uoči meča fudbalera Pari Sen Žermena i Crvene zvezde.

– Vrlo sam skeptičan po pitanju napisa francuskog lista. Mislim da je neistina. Ali ćemo ispitati svaku mogućnost da je bilo ko mogao da ukalja ime našeg kluba i naše zemlje. Ako se bude ispostavilo da je to neko učinio, biće najstrožije kažnjen – rekao je Vučić.

On je ukazao da misli da je to samo još jedan od trikova.

– Policija je dobila informaciju od Interpola da se vodi određeni postupak. Rekli su im da su sve informacije kod francuske policije. Danas očekujemo da naša policija dobije određene informacije – rekao je Vučić.

Predsednik Srbije je rekao da će državni organi “apsolutno sarađivati” sa francuskom policijom i Interpolom.

– Mi ćemo naš posao da uradimo. Naši državni organi imaće apsolutnu saradnju sa Interpolom i francuskom policijom – dodao je on.