VUČIĆ OSUO PO OPOZICIJI: “Svi ti patološki slučajevi i bolesnici neka se iživljavaju na meni”

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da on od izbora nikada ne beži.

Beta

Upitan o tome da li će biti vanrednih izbora, on je kazao da su izbori nešto legitmino i da on njih ne beži, te da je moguće da se održavaju čak i kada aktuelna vlast ima dobre rezultate, odnosno kada se postiže privredni rast i suficit u džavnom budžetu.

On je potom kritikovao ujedinjavanje opozicije. Vučić je kazao da u ujednjivanju opozicije nema nikakve ideologije i politike, a da oni međusobno nemaju poverenja jedni u druge i da samo žele da preuzmu vlast.

– Oni slave babu koja je ubila čoveka, hoćete da vam iznesem dosije i da vam kažem koga je sve ta baba pokušala da ubije u životu. Oni pravdaju ubistvo. Jeste se pitali kako je porodici ubijenog. I zato prihvatam na sebe sve, svi ti patološki slučajevi i bolesnici neka se iživljavaju na meni svakoga dana i oni i njihovi mediji i sve drugi, i Srbija mora da pobedi takve i mora da bude normalna zemlja – kazao je Vučić.

On je naveo i da su predstavnici sadašnje opozicije dok su bili na vlasti stavili pečat na nezavisnost Kosova i dodao da on, otkako je na vlasti, nikada nije za nekoga rekao da su izdajnici i plaćenici.loading...