VUČIĆ OTKRIO: Evo kada namerava da saopšti listu KANDIDATA SNS-a za beogradske izbore

Aleksandar Vucic
Beta

Predsednik Srbije i lider Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je danas da će SNS s listom kandidata za izbore za Skupštinu grada Beograda izaći kada se raspišu izbori ili dan - dva pre toga.

 

Vučić je novinarima u Beogradu rekao da će to biti “ubedljivo najstručnijim i najboljim timom” i da će Beograđane, kada za to dođe vreme, moliti da na izborima za Skupštinu grada glasaju odgovorno i prema rezultatima, a ne po simpatijama.

– Ko će biti i kako će biti – ja svoj stav nisam promenio po tom pitanju. To ćete videti kada se izbori raspišu. Nekim drugima se žuri, onima koji su već pobedili. Priznajem da su pobedili, ali ću da čestitama tek nakon održanih izbora kada to bude u kutijama – rekao je Vučić i dodao da je na ljudima da odluče šta žele u budućnosti.

Vučić je kazao da se u prestonici ne gradi zbog predstojećih beogradskih izbora, već zato što ima novca.

– Beograd u finansijskom smislu stoji bolje nego ikada, sa mogućnostima većim nego ikada – rekao je Vučić i dodao da u gradu ima više od 1.100 gradilišta, ali da to nema veze sa izborima, već sa uređivanjem javnih finansija.