VUČIĆ PORUČIO OPOZICIJI: “Takvi bi žene stavljali u tor, pobeđivaćemo uvek i bezbroj puta”

Predsednik Srbije i Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je da će napradnjaci uvek pobeđivati opoziciju, optužio ih  je da se ne bore za pristojnu Srbiju i nazvao "divljacima".

Aleksandar Vučić
BETA

– Govore o borbi za pristojnu Srbiju, a takvi bi stavljali žene u tor, u kojoj bi im žene bile fukse i ne bi bile žene. Protiv tih koji se za takvu Srbiju bore, borićemo se svom snagom i svim srcem i pobeđivaćemo ih uvek i bezbroj puta. Ova normalna pristojna Srbija nikada neće dozvoliti da takvi divljaci ovom zemljom upravljaju – rekao je Vučić na skupu žena SNS pod nazivom “Jake žena za jaku Srbiju”.

Osvrćići se na neprimerene objave na društvenim mrežama glumca Sergeja Trifunovića koga je nazvao “ikonom opoziicije” o predsednici parlamenta Maji Gojković, i na tvit predsednika Sindikata Sloga Željka Veselinovića, Vučič je rekao da se opozicija zbog toga nije izvinila već da je nastavila samo još gorim ponašanjem.

– Mislite, pogrešio je, ispraviće se, izviniće se, a nastavlja se još gore – rekao je Vučić.

On je pitao šta je potrebno Željku Veselinoviću koji je pozivao na silovanje premijerka Ane Brnabić, a iz publike se čuo povik: “Zatvor”.

Čuo se i aplauz, a Vučić je rekao da na to nema šta da doda.

Na skupu su bile premijerka Srbije Ana Brnabić, supruga Olivera Ivanovića Milena Ivanović i majka Ranka Panića Smilja Panić.