“Bila je to savršena oluja, kako su rekli lekari”, rekao je Vučič, odgovarajući na novinarska pitanja, nakon sastanka sa predstavnicima kompanije Azvirt, sa kojom je potpisan komercijalni ugovor za izgradnju deonice auto-puta Ruma-Šabac i brze saobraćajnice na deonici Šabac-Loznica.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je danas svima koji su brinuli zbog njegovog zdravstvenog stanja, ali i onima koji su želeli da “nestane”.

“Nije bila laka ta noć petak na subotu. Hvala za brigu hvala i onima što su želeli da nestanem jer me motivišu da se još jače i hrabrije borim za našu Srbiju”, rekao je Vučić novinarima u Beogradu komentarišući pisanja na društvenoj mreži Tviter.

On je, na pitanja TV N1, rekao da mu je bilo veliko zadovoljstvo da odgovarana na pitanja ove medijske kuće tog dana, misleći na nedavno otvaranju Bulevara Vudri Visona,  jer je “zahvaljujući tome pao rejting onih koje protežirate ispod 6 odsto”.   

“Ja bih vašem novinaru dao politički orden jer mu je omogućio svojim pitanjima da bude tako uspešan toga dana”, reako je Vučić.

On je rekao da se sa te televizije i nekih drugih medija vodi “jeziva kampanja”, pominjući da je meta tavke kanpanje bila i njegova savetnica Suzana Vasiljević.

Prema njegovim rečima, to je “pervezna inverzija” jer ovi mediji od sebe prave žrtvu.

“Kad Suzna sa pravom kaže desničari – dele letke, nemojte da se pravite naivni: ‘kako znate’,  jer su vam desničari delili te letke ispred vlade Srbije”, rekao je Vučić, povodom izjave Vasiljević o tome ko ubacuje letke pred TV N1.

On je rekao da će iza sebe ostaviti “više nego bilo ko” pre njega, više muzeja, autopiteva i drugog.