VUČIĆ prokomentarisao SPS: To mi je HVALA što sam vas dve godine držao na vlasti?

Vučić
Beta

Premijer Vučić izjavio je da SPS nema drugi program osim mržnje prema njemu i da mu tako zahvaljuju što ih je dve godine držao na vlasti, a da nije morao, pišu agencije, a prenosi "B92".

 

Vučić je u izjavi za izdanje lista “Blica” za ponedeljak, prokomentarisao to što su ispred beogradske Arene uoči izborne konvencije socijalista, trubači u majicama s natpisom “SPS Surdulica” pevali “Vučiću, pe***u”.

“Dobro je kad vidite šta stvarno misle o vama. To mi je valjda hvala što sam ih dve godine držao na vlasti, a da nisam morao”, rekao je Vučić.

Premijer smatra da socijalisti ne bi tako nešto skandirali onima koje vide na istoj strani.

“Sve najbolje im želim. To pokazuje ko je bio u pravu kada je od početka govorio šta može da se desi”, rekao je Vučić.

On je rekao i da na uvrede neće odgovarati uvredama.

Lider socijalista Ivica Dačić nije danas komentarisao događaj ispred Arene, ali je potpredsednik SPS-a i ministar u aktuelnoj vladi Aleksandar Antić za “Blic” izjavio da je premijeru upućeno izvinjenje i upitao da li je reč o organizovanoj provokaciji.

“15 primitivaca ne mogu biti važniji od 25.000 ljudi koji su na našem skupu podržali koaliciju SPS-JS. Pitanje je zašto su oni u vreme početka skupa i dalje bili na platou, ko ih je snimio i da li je reč o organizovanoj provokaciji, s idejom da se unese tenzija u odnose SPS-a i SNS-a”, rekao je Antić.

Osim toga, Socijalistička partija Srbije i saopštenjem je osudila je i ogradila se od uvreda koje su na račun premijera Aleksandra Vučića uputile “navodne pristalice SPS-a”.